Общи условия

Условия на Доставка:

   Доставката до всяка точка на страната е безплатна за поръчки на стойност над 50лв. За поръчки под 50лв. се начислява фиксирана доставка от 6.00 лв, която се заплаща от клиента. За стоки които са в наличност, срока за доставка е 1-3 работни дни, а за стоки с изчерпана наличност ще се свържем с вас за допълнително уточняване на сроковете. Доставка до адрес или до офис на куриера.

 

Условия на Връщане:

   Ако желаете да върнете продукт поради наша грешка (сгрешен продукт, размер, цвят и др.) или фабричен дефект, можете да го направите в 14-дневен срок от датата на получаване. Транспортните разходите по връщането се заплащат от babolat.bg

   Ако желаете да върнете продукт поради каквото и да е друга причина, можете да го направите в 14-дневен срок от датата на получаване. В този случай се възстановява само стойността на поръчката, а разходите по транспорт се заплащат от клиента. 

  Плащанията се възстановяват в 7-дневен срок от получаване на поръчката в наш склад. За поръчки с наложен платеж, сумите ще се възстановяват в брой, а поръчки платени по банков път, сумите ще се възстановяват по банков път.

 

Връщане на ракети:

     Ракетата не трябва да е използвана или тествана в игра. Да няма следи и власинки от тенис топка по кордажа. Найлоновата опаковка по дръжката трябва да е в цялостен вид. 

 

Връщане на обувки:

      Обувките не трябва да са носени. Да се върнат в кутията и състоянието в което са получени.

 

Връщане на дрехи:

      Дрехите и екипировката не трябва да са носени. Да се върнат в опаковката и състоянието в което са получени. Да не се режат и махат етикетите.

 

Връщане на аксесоари, топки и кордажи:

     Всички аксесоари, топки и кордажи не трябва да са разпечатани. Да се върнат в опаковката и състоянието в което са получени.

 

 

Плащане:


Към момента са възможните следните варианти на плащане:

 

-      Наложен Платеж – стойността на поръчката се заплаща на куриера след преглед на пратката. Заплащането може да е както в брой, така и с кредитна/дебитна карта на ПОС терминал на куриера (за поръчки доставени до офис на куриера).

-     По Банков Път: Чрез платежно нареждане за АРК Дрийм ЕООД,

IBAN:BG06FINV91501016802906, с основание за плащането номера на поръчката.

-     Чрез кредитна / дебитна карта през виртуалния пос терминал

-    При заплащане чрез ваучери важат следните ограничения:

     * Ваучерите важат само за стоки на пълна цена

     * Ваучерите не могат да се използват за топки и пера за бадминтон