Падел ракета COUNTER VIPER 2023

Падел ракета COUNTER VIPER 2023

Експлозивна сила с изключителна маневреност: това е, от което се нуждаете, за да бъдете атакуващ във въздуха. С Air Viper можете да се възползвате от всяка възможност да отидете до мрежата, да използвате скоростта си, за да генерирате сила.

Нещо повече, нейният чисто нов ексклузивен дизайн прави всяка ракета уникална.

Бъдете въздушен нападател. Използвайте скоростта си, за да превъзхождате противниците си.

ЕКСПЛОЗИВНА СИЛА

Нуждаете се от сила, ние ви даваме експлозивност. При най-висока интензивност, благодарение на комбинацията от карбонова повърхност и технологията X-EVA, ще откриете експлозивна сила, която не сте изпитвали досега. Направете разликата и надделете над противниците си.

МАНЕВРЕНОСТ

Като използвате бързината си за определяне на разликата, какво бихте казали, ако можехте да имате изключително маневрена ракета с още по-голяма мощност? Вероятно ще си помислите, че това е невъзможно... Но ние го направихме! Благодарение на новата си хибридна форма и лекото си тегло ще можете да се движите още по-бързо и да генерирате повече мощност. Сега вече наистина можете да бъдете AIR STRIKER, какъвто искате да бъдете.

COMFORT

Паделът е преди всичко игра, която трябва да можете да играете без никакви притеснения. Знаем, че твърдостта на ракетата може да причини дискомфорт на ръката на някои играчи. Ето защо нашият екип за научноизследователска и развойна дейност работи за намаляване на рисковете от нараняване и предлага нова технология. Системата VIBRABSORB, Powered by SMAC, е изработена от еластомерен материал, интегриран в конструкцията на ракетата. Играйте по-безопасно с повече комфорт при всеки удар.

X-EVA

Сандвич конструкцията на ядрото с три различни слоя EVA, адаптирани към всяка ракета, увеличава експлозивността при силни удари благодарение на двата по-твърди външни слоя, като същевременно осигурява повече прошка и комфорт от гъвкавия вътрешен слой при по-меки удари.

3D SPIN+

Повдигнатите шарки по повърхността на ракетата, съчетани с грапаво покритие, ви позволяват да удряте с повече спин и увеличават контрола.

СПЕЦИФИКАЦИЯ
ДЕБЕЛИНА 38 mm
ТЕГЛО 365 g +/- 10g
ТОЧКА НА БАЛАНС Head Heavy
ФОРМА НА ГЛАВАТА Hybrid

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

text_captcha

Всички посочени цени са с начислен ДДС!

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 49лв!

  • Разглеждания: 168
  • Производител: Babolat
  • Код на продукта: 150119
  • Наличност: В наличност
  • 640.00лв.

Тагове: Ракета за падел, COUNTER VIPER 2023, 150119