Падел ракета TECHNICAL VERTUO 2023

Падел ракета TECHNICAL VERTUO 2023

Всички искаме да печелим точки... Всички сме нападатели! 

Наблюдението ни върху играта и играчите ни накара да определим различни профили на играчите. Един от тях, контранападателят, иска да бъде стена и да контролира играта с търпение, чакайки перфектната топка, за да я разбие. Контраударът Vertuo е разработен, за да внесе необходимата толерантност, за да устои на ударите на противника, като същевременно има лесна сила за завършване на точката.

Нека се опитаме да изтощим противниците си с най-меката версия на тази ракета от ново поколение, която ще ви насърчи да обърнете играта и да бъдете COUNTER STRIKER.

Силата на ракетата зависи от играча, който я използва. Това е реалност и затова сме използвали меки материали при тази ракета, за да можете да се възползвате от еластичността на повърхността на ракетата. Ще разполагате със сила без усилие, която ще ви помогне да изразите най-доброто от играта си.

Толерантността е ключова, за да контролирате играта и да бъдете контраатакуващ играч. Знаем го и затова разработихме нова форма на ракетата с по-голям sweet spot. Пригответе се да изпращате обратно всяка топка, дори и най-трудните, за да си върнете предимството в играта. 
Комфортът при игра е ключова характеристика при избора на ракета. За да сме сигурни, че можете да се наслаждавате на играта толкова често, колкото искате, разработихме тази ракета с по-меки материали и по-леко тегло, за да намалим умората на ръцете ви и да осигурим повече издръжливост и комфорт.

СПЕЦИФИКАЦИЯ
ДЕБЕЛИНА 38 mm
ТЕГЛО 355 g +/- 10g
ТОЧКА НА БАЛАНС Head Heavy
ФОРМА НА ГЛАВАТА Diamond

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

text_captcha

Всички посочени цени са с начислен ДДС!

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 49лв!

  • Разглеждания: 161
  • Производител: Babolat
  • Код на продукта: 150123
  • Наличност: В наличност
  • 360.00лв.

Тагове: Ракета за падел, TECHNICAL VERTUO 2023, 150123